KOMPLEXNÍ STAVBY

Výstavba rodinných domů na klíč

Vyhněte se zbytečné námaze a stresu při stavbě rodinného domu. Svěřte stavbu profesionálům – ušetříte tím čas i náklady. Zajistíme vám vše od projektu rodinného domu až po zajištění stavby. Díky tomu vám garantujeme dodržení ceny při stavbě domů na klíč podle typového projektu. Samozřejmostí je přitom záruka odborně odvedené práce.

•  nízká cena domu za cenu bytu
  • stavíme rychle při udržení vysokého standardu kvality
  • získáte dům řemeslně i materiálově kvalitní
  • oceníte klasický i moderní vzhled s maximální využitelnou užitnou plochou

Kontaktní formulář

Občanské a průmyslové stavby

Od přístřešku pro osobní automobil až po průmyslové komplexy. To je činnost společnosti SVP stavební s.r.o., která Vám na základě projektu zajistí kompletní stavební práce.

Váš objekt postavíme přesně podle Vašich představ. Průmyslové stavby jsou tím, co dokáže naše schopnosti prověřit nejvíce. A že to opravdu umíme, dokazují spokojení zákazníci a stavby samotné.

Půdní vestavby

Hledáte-li dodavatele pro půdní vestavbu, neváhejte nás kontaktovat. Náš profesionální technik Vás navštíví prohlédne Vaši půdu, vyslechne vaše požadavky a doporučí nutné úpravy k půdní vestavbě. V případě zájmu zajistíme kompletní projektovou dokumentaci a vyřídíme stavební povolení. Zpevníme stávající podlahy, provedeme zateplení střechy a nutné úpravy pro kvalitní realizaci Vaší vysněné půdní vestavby.

Zrealizujeme také samozřejmě rozvody vody a topení. Postavíme příčky, vymalujeme, položíme koberce a připravíme vaši půdu k příjemnému bydlení.

Pro provádění půdní vestavby disponujeme kvalitními pracovníky, kteří jsou vyškoleni pro montáž střech, krovů sádrokartonů a ostatních řemesel a to tak aby odvedli tu nejkvalitnější práci.

Výškové práce

S využitím horolezecké techniky provádíme různé práce ve výškách. Máme za sebou dlouholetou praxi při nátěrech a opravách fasád, mytí fasád a oken výškových budov, odklízením sněhu, s tmelením spár, montáží reklamních bannerů, ochranami proti ptactvu a mnoha dalšími činostmi.