Profesionální rekonstrukce rodinných domů

Toužíte po příjemném a útulném bydlení ve zmodernizovaném rodinném domě? Máte zájem o jakékoliv stavební práce týkající se těchto nemovitostí? Potom neváhejte a využijte našich služeb.

Zrealizovali již desítky staveb, mezi nimiž byly samozřejmě i odlišně náročné rekonstrukce domů. Procesy, během nichž zákazníci využívají našich zednických dovedností, obkladačských zkušeností a instalatérských prací.

Rekonstrukce rodinného domu může být pro jednotlivce poměrně obtížnou a časově náročnou činností. Z těchto důvodů jsme tu my a tým našich zkušených pracovníků, který se zaměřuje na libovolné stavební práce. Jakékoliv úpravy provádíme na všech částech rodinných domů.

• Střechy
  • Fasády
  • Zednické práce ve vnitřních prostorách
  • Přístavby a úpravy okolí domu
  • Podlahy
  • Interiéry

V rámci rekonstrukce rodinných domů dokážeme realizovat myšlenky a potřeby zákazníka přesně tak, aby výsledné dílo odpovídalo jeho představám.

Rekonstrukce kanceláří

Komerční prostory z hlediska výstavby či rekonstrukce vyžadují zcela odlišný přístup, než klasické rodinné objekty. Jde většinou o místa, která slouží pro plnění pracovních úkonů, potřebují logické uspořádání kvůli většímu množství zaměstnanců a musí mít především reprezentativní vzhled, který oceníte při jakékoliv schůzce nebo obchodním jednání.

Ve všech směrech jsme Vám schopni nabídnout plnohodnotný servis, který pokryje jakékoliv pracovní postupy od samotného prvopočátku, až po výslednou, konečnou podobu. Pakliže se rozhodnete pro naše profesionální služby v oblasti stavitelství, nabídneme Vám:

• Individuální konzultace před samotnou výstavbou
  • Profesionální 3D vizualizace budoucích prostor
  • Zajištění stavebního materiálu na stavbu
  • Realizace jednotlivých úkonů – práce zednické, malířské, elektrikářské, topenářské, podlahářské…
  • Dopracování interiérů podle přání zákazníka

Praktičnost, moderní design a efektivnost. Předpoklady, které vyžadují jakékoliv kancelářské prostory, které mají plnit svoji funkci na výbornou.