Rekonstrukce bytu

Prostřednictvím našich dlouhodobých kontaktů v oblasti stavitelství Vám zajistíme profesionální 3D návrh budoucí rekonstrukce bytu, včetně předpokládaných nákladů či doby realizace. Součástí kompletní rekonstrukce bytu jsou nejen stavební činnosti, ale také procesy, jež se týkají elektroinstalací, vodoinstalací, topenářství, až po výsledné malování a vyčištění daného prostoru. Teprve s využitím našich perfektních služeb si uvědomíte, jak může být přestavba panelového bytu snadným počinem.

Levná rekonstrukce panelového bytu

Všechny námi zajišťované činnosti, ať už jde o zednické práce, pokládku podlah, obkládání a podobně, jsme schopni provést v rámci rekonstrukce panelových bytů za velice zajímavých finančních podmínek. Každému zákazníkovi nabízíme tři základní věci v rámci budoucí spolupráce:

• Pečlivost
  • Individuální přístup
  • Kvalitu provedeného díla

Velice rádi zpracujeme přestavby bytů dle Vašich představ, proto se nás nebojte kontaktovat s požadavkem na libovolné rekonstrukce bytů Praha. O našich přednostech hovoří desítky realizací, jejichž výsledkem může být kromě jiného právě kompletní rekonstrukce bytu.