Půdní vestavby jsou velmi oblíbeným a chytrým prostorem k bydlení.

Rozšiřte své bydlení o  nevyužitý půdní prostor . Půdní vestavba je ideálním řešením, získáte tak krásné bydlení, více prostoru  a půdní vestavba  navíc působí velice útulně a originálně .

Hledáte-li dodavatele pro  půdní vestavbu, neváhejte nás kontaktovat. Náš profesionální technik Vás navštíví, prohlédne Vaši půdu, vyslechne vaše představy  a doporučí nutné úpravy k půdní vestavbě. V případě zájmu zajistíme kompletní projektovou dokumentaci a vyřídíme stavební povolení. Zpevníme stávající  podlahy, provedeme  zateplení  střechy a nutné úpravy pro kvalitní  realizaci půdní vestavby dle Vašich představ. Zrealizujeme také samozřejmě  rozvody vody a topení. Postavíme příčky, vymalujeme, položíme koberce a připravíme vaši půdu k příjemnému bydlení.

Uvažujete o půdní vestavbě? Máte nějaké dotazy? Chcete se na něco zeptat. Jsme tu pro vás? Máme s tímto stavebním oborem bohaté zkušenosti. Poradíme Vám jak nejlépe daný prostor využít a jak co nejlevněji zkvalitnit své bydlení.

Realizujeme půdní vestavby v Praze a středočeském kraji. Pro provádění půdní vestavby disponujeme kvalitními pracovníky kteří jsou vyškoleni pro montáž střech, krovů, sádrokartonů a ostatních řemesel a to tak aby odvedli tu nejkvalitnější práci.

Půdní vestavba oproti normální výstavbě je specifická a  žádá si proto úplně jiný přístup pro provádění a řešení jednotlivých detailu a postupů  v tomto ohledu se dosti liší třeba oproti výstavbě rodinných domů.

Ideální střecha pro půdní vestavbu je střecha sedlová se sklonem 35 a více stupňů . Pokud je Vaše střecha příliš nízká  neposkytne dostatečné pohodlí k dlouhodobému využívání tohoto prostoru.

Půdní vestavba – naše služby

• Vypracujeme projektovou dokumentaci, včetně statického posudku.
  • Vyřídíme  stavební povolení, ohlášení stavby a náležitosti s tím spojené
  • Vyřídíme zábory chodníků a likvidace a uložení sutí
  • Provedeme a zajistíme veškeré stavební práce pro půdní vestavbu a dle projektu nebo Vašeho zadání.