Stavby

Občanské a průmyslové stavby.

Rekonstrukce

Domy, byty, kanceláře...

Reference

Stovky spokojených klientů.

O firmě

small-o-firme-svp-stavebniSpolečnost SVP stavební, s.r.o. byla založena na jaře roku 1995 třemi společníky – Ing. Jiřím Sádlíkem, Ivo Landsmannem a Petrem Nedomou jako nástupce volného sdružení podnikatelů, které působilo v oblasti občanské výstavby od konce osmdesátých let.

Těžiště činnosti společnosti se postupně přesouvalo od staveb občanské vybavenosti, přes speciální práce a sanace objektů až k výstavbě inženýrských staveb dodavatelským způsobem.
Přechodem širokého spektra stavebních činností si společnost vytvořila dostatečné zázemí a získala potřebné know how k realizaci různých typů staveb, úspěšnému vedení stavebních řízení a kompletnímu servisu inženýrské činnosti.

Významným mezníkem ve vývoji společnosti bylo navázání spolupráce se spol. RadioMobil a.s. (dnes T-Mobile Czech Republic, a.s.) na přelomu let 1996 / 1997 a dokončení prvních realizací základnových stanic sítě GSM. Po následném vítězství v tendru na dodavatele stavebních prací pro tohoto operátora byla v naší společnosti vyčleněna samostatná divize výhradně pro realizaci telekomunikačních staveb.
Od roku 2000 provádí tato divize společnosti SVP stavební, s.r.o. komplexní dodávku a údržbu základnových stanic, včetně akvizic stanovišť, uzavírání smluv s majiteli nemovitostí, stavebních i výrobních projektů a inženýrské činnosti v průběhu výstavby i po jejím ukončení.

Od roku 2002 je společnost SVP stavební, s.r.o certifikována mezinárodní organizací Bureau Veritas Quality International podle mezinárodní normy ČSN EN ISO 9001:2001 – Systémy managementu jakosti.

Fugiat dapibus, tellus ac cursus commodo, mauris sit condim eser ntumsi nibh, uum a justo vitaes amet risus amets un. Posi sectetut amet fermntum orem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia nons.
Let krásné práce pro naše zákazníky!
Nových staveb!
Zrekonstruovaných domácností!
Developerských projektů!

Více než 20 let praxe! Krásné práce pro naše klienty.